Arbeidsrecht

Saen advocatuur heeft tevens als aandachtsgebied het arbeidsrecht en staat zowel werkgevers als werknemers bij. Het kantoor is goed op de hoogte van de Wwz die op 1 juli 2015 in werking is getreden en volgt alle ontwikkelingen op de voet.

Het arbeidsrecht is een veelomvattend rechtsgebied. Het kantoor houdt zich evenwel met name bezig met het ontslagrecht. Dat zijn dus de gevallen waarbij partijen niet meer door één deur kunnen of dat er andere redenen bijvoorbeeld van bedrijfseconomische aard waardoor u geconfronteerd wordt met een dreigend ontslag of overweegt dat te verlenen.

Het kantoor kan u daarbij adviseren over de kansen en de aanpak. Dat kan zijn het onderhandelen over een vaststellingsovereenkomst, doch ook het inleiden van een ontbindingsprocedure of het voeren van verweer daartegen. Tevens kan het omvatten het advies over het verlenen van een ontslag op staande voet of het voeren van een procedure na een gegeven ontslag. Steeds staat uw belang daarbij voorop.

Naast het ontslagrecht kan het kantoor u ook adviseren over de volgende onderwerpen binnen het arbeidsrecht:

  • Opstellen en adviseren over alle soorten arbeidscontracten
  • Het concurrentie- en relatiebeding
  • Ziekte en re-integratie
  • Loonvorderingen

Saen advocatuur assisteert voorts nog (ex) werknemers bij geschillen met het UWV over hun uitkering krachtens de WIA, WW of ZW.

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie